Gázkészülék szerviz

Társaságunk vállalja lakossági és ipari gáztüzelő berendezések, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítő berendezések, fűtésszabályzók, vízlágyítók, gázérzékelők üzembe helyezését, javítását, karbantartását.
A tüzelő berendezések üzembe helyezését javítását karbantartását mérnök, vagy technikusi képesítéssel rendelkező szakemberekkel végezzük.

A gázkészülékek tüzeléstechnikai beszabályozása korszerű TESTO 300, TESTO 330 -1 LL füstgázelemző műszerekkel, és digitális nyomásmérőkkel történik.

Nagy hangsúlyt helyezünk a karbantartás elvégzésére, mert ez egy gázkészülékeknél legalább olyan fontos tényező, mint a gépjárműveknél az olajcsere.

A karbantartás során eltávolítjuk a készülékek kazántestébe, gázégőjébe, turbós és kondenzációs kazánok esetén a ventilátorba berakódott szennyeződéseket. A szennyeződések eltávolításával a gázégő CO mentesen ég, a lecsökkent hatásfok a gyári állapotra áll vissza, megnövekszik a készülék élettartama és üzembiztonsága.

A tisztítás elvégzése után füstgázelemzéssel állítjuk be a tökéletes égést és a gazdaságos üzemet.
A készülék meghibásodások és a bekövetkezett balesetek többsége a karbantartás elmulasztására vezethető vissza.

Működési területünk Füzesabony és 60 km-es körzete.
Füzesabonyban és Egerben helyi kiszállási díjtarifával dolgozunk.

 

Társaságunk vállalja fogyasztói gázvezetékek és gáztüzelő berendezések műszaki biztonságtechnikai felülvizsgálatát.

A földgázellátásról szóló (2008. évi XL.) törvény alapján a fogyasztó / felhasználó felelőssége, hogy a gázkészülékeket, valamint az ahhoz tartozó gázcsöveket, vezetékeket üzemképes és biztonságos állapotban tartsa. Ennek betartatása érdekében a törvény kimondja, hogy legalább öt évenként el kell végezni a gázfűtési berendezések műszaki biztonsági felülvizsgálatát, mely kiterjed a gázkészülék rögzítésére bekötésére, tömörségének , biztonsági berendezések működőképességének, égéstermék elvezetésének, égési levegőellátás biztosítottságának, égéstermék esetleges visszaáramlásának, EPH védelem meglétének vizsgálatára valamint műszeres füstgáz vizsgálatra és környezetének vizsgálatára környékén éghető anyag tekintetében.

Az alábbi tüzelő berendezések szervízelését végezzük garanciaidőben és azon túl:

Vízlágyítók üzembe helyezése, karbantartása:

Gázérzékelők telepítése, hitelesítése: